Fostul preşedinte Traian Băsescu: Republica Moldova nu va fi niciodată membră a UE sau ''nu în următorii 20-30 de ani''

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 10 septembrie 2016 193 afişări

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că Republica Moldova nu va fi niciodată membră a UE sau ''nu în următorii 20-30 de ani'', afirmând că Moscova a spus "Stop!" pentru că dacă nu se stopează extinderea UE şi a NATO riscăm război în regiune.

"Republica Moldova va fi membră a UE niciodată sau nu în următorii 20, 30 de ani. Tentativa de a extinde în acordul de asociere UE în Ucraina şi Republica Moldova - acolo am fost când s-a semnat acordul de asociere, sunt unul dintre semnatari - a avut reacţii imediate din partea Rusiei: anexarea Crimeei şi ocuparea estului Ucrainei", a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu, la şcoala de vară a organizaţiei de tineret PMP.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TRAIAN BĂSESCU,
REPUBLICA MOLDOVA,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.