Fostul prefect de Buzău Paul Beganu, audiat la DNA într-un caz de retrocedări ilegale de păduri

Autor: Mona Hera Postat la 19 noiembrie 2014 45 afişări

Fostul prefect de Buzău Paul Beganu este audiat, miercuri, la DNA Ploieşti, într-un nou dosar privind retrocedări ilegale de păduri, afirmă surse judiciare.

Paul Beganu, fost membru PDL, a fost prefect al judeţului Buzău din octombrie 2009 şi până în mai 2012.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, fostul prefect de Buzău Paul Beganu este audiat, miercuri la DNA - Serviciul Teritorial Ploieşti într-un dosar în care este suspectat de retrocedarea ilegală a unor păduri din judeţul Buzău.

În acest dosar, la DNA Ploieşti sunt audiate şi alte persoane, la ora transmiterii acesti ştiri.

Conform surselor citate, în perioada în care a fost prefect, Paul Beganu, împreună cu mai mulţi angajaţi din administraţia locală, ar fi favorizat retrocedarea a peste 5.000 de hectare de pădure din judeţul Buzău unui om de afaceridin oraşul Ţăndărei, Gheorghe Ceteraş, care cumpărase drepturile litigioase asupra terenului de la un pensionar bucureştean.

În prezent, Paul Beganu este comisar la Comisariatul Judeţean Buzău al Gărzii de Mediu. În 2008, el a candidat din partea PDL pentru un mandat de senator şi a pierdut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOST PREFECT,
AUDIERI,
/actualitate/fostul-prefect-de-buzau-paul-beganu-audiat-la-dna-intr-un-caz-de-retrocedari-ilegale-de-paduri-13593858
13593858
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.