Forbes: Sofia Vergara, pe primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe de televiziune

Autor: Florin Badescu Postat la 09 septembrie 2015 145 afişări

Sofia Vergara şi Kaley Cuoco-Sweeting ocupă, la egalitate, primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe de televiziune, potrivit unui clasament anual întocmit de jurnaliştii revistei Forbes, informează dailymail.co.uk.

Sofia Vergara, în vârstă de 43 de ani, protagonista serialului de comedie "O familie modernă/ Modern Family", şi Kaley Cuoco-Sweeting, în vârstă de 29 de ani, una dintre vedetele serialului "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory", au câştigat în perioada 1 iunie 2014 - 1 iunie 2015 onorarii totale de 28,5 milioane de dolari.

Sofia Vergara ocupă primul loc în acest clasament pentru al patrulea an consecutiv şi a reuşit această performanţă inclusiv datorită talentului ei antreprenorial şi unor contracte de publicitate avantajoase.

Actriţa columbiană este imaginea brandului Cover Girl şi are un contract foarte profitabil cu Head & Shoulders. De asemenea, ea conduce agenţia de impresariat artistic Latin World Entertainment, pe care a înfiinţat-o în 1994.

Kaley Cuoco-Sweeting s-a folosit din plin de talentul ei de bună negociatoare, alături de colegii ei Jim Parsons şi Johnny Galecki din "The Big Bang Theory", şi a obţinut din partea producătorilor acestui serial de succes un onorariu de 1 milion de dolari per episod.

Actriţa Julie Bowen, în vârstă de 45 de ani, colegă cu Sofia Vergara în serialul "Modern Family", ocupă locul al treilea, cu venituri de 12 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de televiziune este completat de Ellen Pompeo ("Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy" - 11,5 milioane de dolari), Mariska Hargitay ("Lege şi ordine: Brigada specială" - 11 milioane de dolari), Julianna Marguiles ("Soţia perfectă/ The Good Wife" - 10,5 milioane de dolari), Amy Poehler ("Parks and Recreation" - 10,5 milioane de dolari), Mindy Kaling ("The Mindy Project" - 9 milioane de dolari), Kerry Washington ("Scandal" - 7 milioane de dolari) şi Patricia Heaton ("Familia Heck/ The Middle" - 7 milioane de dolari).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SOFIA VERGARA,
FORBES,
/actualitate/forbes-sofia-vergara-pe-primul-loc-in-topul-celor-mai-bine-platite-actrite-de-televiziune-14706685
14706685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.