Fondatorii Miele: România este în continuare foarte atractivă pentru investitori

Autor: Florin Casota Postat la 16 iunie 2016 317 afişări

Fondatorii Miele: România este în continuare foarte atractivă pentru investitori

„Pentru Miele, România este una dintre ţările cu cel mai rapid ritm de creştere din lume. Anul trecut, am crescut cu 64% şi trendul se menţine şi anul acesta. România este în continuare atractivă pentru investitori, iar Miele analizează extinderea pe această piaţă, pe fondul unei evoluţii pozitive înregistrate în ultimii ani”, declară Dr. Markus Miele într-o conferinţă de presă.

Dr. Reinhard Zinkann şi Dr. Markus Miele, fondatorii şi proprietarii Miele, au fost prezenţi în România, unde producătorul german de are o divizie de vânzare şi distribuţie, Miele Appliances, cât şi cu o fabrică de componente, Miele Tehnica de la Braşov.

Potrivit estimărilor Miele, în următorii trei ani, piaţa de electrocasnice va continua să înregistreze creşteri de minimum 10% pe an.  

„Piaţa de electrocasnice din România se maturizează de la an la an, iar faţă de 2007, când am deschis operaţiunile cu Miele Appliances, observăm o atenţie şi mai mare din partea consumatorului pentru calitate, design premium şi tehnologie de ultimă generaţie. La Miele, ne-am setat ca scop principal să avem, pe lângă cele mai fiabile produse, şi cele mai avansate tehnologii în materie de electrocasnice premium înaintea tuturor”, declară Dr. Reinhard Zinkann.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fondatorii-miele-romania-este-in-continuare-foarte-atractiva-pentru-investitori-15497707
15497707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.