Flutur: Fuziunea locală PNL-PDL, până la mijlocul anului 2015. Urmează pregătirea alegerilor din 2016

Autor: Tibi Bujdei Postat la 22 decembrie 2014 56 afişări

Secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că anul 2014 este cel al consolidării dreptei în România prin înfiinţarea marelui PNL, urmând ca până la jumătatea anului 2015 să fie făcută fuziunea în structurile din teritoriu, pentru pregătirea alegerilor din 2016.

Gheorghe Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că anul 2014 va rămâne în istorie ca fiind anul consolidării dreptei politice în România, prin înfiinţarea marelui Partid Naţional Liberal, rezultat din fuziunea PNL-PDL.

"După 25 de ani de tranziţie politică în România, dreapta s-a unit, iar anul 2015 va fi anul desăvârşirii fuziunii în teritoriu", a spus senatorul sucevean.

El a susţinut că a contribuit substanţial la procesul de fuziune, precizând că în 5 ianuarie va participa la şedinţa din Comisia de unificare a partidelor, unde vor fi stabilite criterii, principii şi foaia de parcurs pentru "desăvârşirea fuziunii la temelie".

Flutur a precizat că fuziunea în structurile din teritoriu ar trebui finalizată la mijlocul anului 2015 întrucât urmează pregătirea anului electoral 2016.

"Desăvârşirea fuziunii în teritoriu să ne prindă la jumătatea anului pentru că vrem să intrăm în linie dreaptă cu pregătirea anului electoral pentru 2016", a adăugat Gheorghe Flutur.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FLUTUR,
PNL,
FUZIUNE
/actualitate/flutur-fuziunea-locala-pnl-pdl-pana-la-mijlocul-anului-2015-urmeaza-pregatirea-alegerilor-din-2016-13735041
13735041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.