Fizioterapeutul Carlos Sales, impresionat de numărul de fani ai Simonei Halep în SUA

Autor: Luminita Turcu Postat la 06 mai 2015 523 afişări

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a colaborat cu fizioteraputul Carlos Sales la turneele de la Indian Wells şi Miami, portughezul afirmând, într-un material apărut, miercuri, în cotidianul Record, că a fost impresionat de numeroşii fani români prezenţi în SUA.

Colaboarea a început după turneul de la Dubai, unde Simona Halep s-a accidentat, iar Sales a fost propus stafului româncei de către medicii de la clubul Al Ahli.

"Simona s-a accidentat la Turneul de la Dubai şi cum medicii WTA nu-şi dădeau seama care este problema au cerut ajutorul departamentului medical de la clubul de fotbal Al Ahli, format din portughezi. Recuperarea sportivei a fost un succes şi preparatorul ei fizic le-a cerut medicilor să-i recomande un fizioterapeut pentru a o însoţi în turneele americane. Aceştia m-au recomandat pe mine", a explicat Sales.

Record notează că Sales a fost extrem de încântat de faptul că poate lucra cu una dintre cele mai bune sportive din lume, deşi la început a fost puţin reticent. "Ştiam că ea trebuie să fie mereu pregătită, să aibă cea mai bună condiţie fizică pentru a putea juca. Nu este ca la handbal, de exemplu, unde un jucător poate înlocui un altul. Dar experienţa a fost importantă pentru a câştiga încredere", a menţionat portughezul.

Sales a fost impresionat de atmosfera creată de fanii români din SUA la meciurile lui Halep: "Părea că joacă acasă. Doar români vedeai peste tot. Era mereu abordată pe străzi când se plimba. Am întrebat-o dacă nu o deranjează, dar a spus că nu are nicio problemă, pentru că este mai bine ca acasă. În România chiar şi la restaurante se fac cozi pentru a i se cere un autoggraf", a menţionat Sales.

Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells şi a ajuns în faza semifinalelor la Miami, ambele competiţii fiind de categorie Premier Mandatory.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
HALEP,
SALES
/actualitate/fizioterapeutul-carlos-sales-impresionat-de-numarul-de-fani-ai-simonei-halep-in-sua-14217062
14217062
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.