Fiscul a scos la vânzare maşina unui infractor. Cât costa şi câţi s-au bătut pentru ea [FOTO]

Postat la 22 ianuarie 2017 917 afişări

Fiscului a scos la vânzare autoturismul de lux al unui contrabandist...

Fiscul a scos la vânzare maşina unui infractor. Cât costa şi câţi s-au bătut pentru ea [FOTO]

Fiscului ieşean a scos la vânzare autoturismul de lux al unui contrabandist. Unsprezece persoane s-au înscris la licitaţia, şi deşi maşina Mercedes a fost scoasă la vânzare la jumătate de preţ, un ploieştean a ajuns să o cumpere la valoarea de evaluare.

Autoturismul de lux scos la vânzare de Fiscul ieşean luni, 16 ianuarie, pentru a achita o parte din prejudiciul de un milion de euro creat la bugetul de stat de un contrabandist condamant a stârnit interes ridicat după ce preţul a coborât la jumătate: 36.235 lei fără TVA. Însă un ploieştean a fost desemnat adjudecatar după ce a oferit preţul stabilit prin raportul de evaluare, respectiv circa 72.500 lei fără TVA. 

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.