Firea: Primăria Capitalei reia procedura de achiziţie a 423 de locuinţe pentru personalul medical

Autor: Departamentul Social Postat la 23 noiembrie 2019 56 afişări

Firea: Primăria Capitalei reia procedura de achiziţie a 423 de locuinţe pentru personalul medical

Gabriela Firea anunţă că Primăria Capitalei va relua procedura de achiziţie a locuinţelor pentru cadrele medicale angajate în spitalele administrate de municipalitate, subliniind că din cele 600 de locuinţe prevăzute în proiect, au fost achiziţionate 177 până în prezent. 

„Primăria Capitalei va relua procedura privind achiziţia a 423 de locuinţe din cele 600 destinate personalului medical. Până acum au fost achizţionate 177 de astfel de apartamente”, a scris Firea pe Facebook.

Potrivit primarului general, până în aprilie 2020 va fi prezentată o prima varianta a Planului Urbanistic General al Capitalei.

„Prin programul derulat de Primăria Capitalei, se achiziţionează 600 de apartamente cu destinaţia de locuinţe de serviciu pentru personalul angajat în unităţile medicale din subordinea Municipalităţii. Până în prezent, au fost cumpărate 177 de apartamente – cu 1, 2 sau 3 camere. Valoarea acestor locuinţe, care sunt situate în sectoarele 1, 2, 6 şi Bragadiru, se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro. (...) Sper să avem de această dată mai multe oferte, pentru că în ciuda faptului că Primăria a achitat preţul pieţei, piaţa nu a răspuns de la început pe măsura acestei oportunităţi”, a spus Gabriela Firea.

Primarul i-a invitat pe dezvoltatorii imobiliari prezenţi la un eveniment de profil care a avut loc vineri să depună oferte în cadrul procedurii prin care Primăria Capitalei achiziţionează locuinţe pentru personalul medical.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRIMĂRIE,
FIREA,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.