Firea: Prefectul aflat „la cumpărături”, avansat. Anisie, tot smart. Plicuşor, tot primar ales

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 octombrie 2020 239 afişări

Gabriela Firea lansează un atac la adresa Guvernului şi a lui Nicuşor Dan, afirmând că prefectul Gheorghe Cojanu, a fost avansat de premier, că ”doamna Anisie e tot ministrul Educaţiei, tot profi, tot smart”, iar despre N. Dan, pe care îl numeşte ”Plicuşor”, scrie că „e tot primar ales”.

Firea: Prefectul aflat „la cumpărături”, avansat. Anisie, tot smart. Plicuşor, tot primar ales

„Obraz gros şi sfidare faţā de români! Prefectul Capitalei aflat <la cumpărături>, când Bucureştiul intră în scenariul roşu a fost aseară târziu avansat de premier. Va lucra la Secretariatul General. În miezul problemelor! Fiind mai mereu în concediu, libere, recuperări, <punţi> şi abulic în zilele <cu prezenţa fizică> la birou, trebuia recuperat pe un post cald şi bine plătit. Doar e de la PNL. Doar e prieten cu premierul. Ce contează incompetenţa crasă?”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

El mai afirmă că Monica Anisie este tot ministrul Educaţiei: „Tot profi, tot smart, tot cu soluţii pentru elevi. Şi tot pe lista PNL de la Senat! Gata sā impunā, prin lege, TV-ul fără curent electric! Nicio tresărire! E lumea rea! N-a greşit cu nimic”.

„Şi da, Plicusor e tot primar ales. Şi tot promite lapte şi miere. Cu trei amendamente anunţate răspicat: 1. <Va fi o iarnă grea>. Promisiunea era fermă : apă caldă şi căldură imediat, pentru că îl “susţine” cu bani şi alte resurse guvernul PNL. 2. <Vom face testare în Bucureşti>. E începută din martie dar el nu era pe faza. Şi DSP-ului i s-au oferit sediu şi personal medical de ajutor, dar a refuzat. Acolo e încā şefā fină doamnei Anisie. Mândrā şi ea de isprăvile ei : sā suni zile în şir la DSP şi să nu te bage nimeni în seama, e un record, la 9 luni de la debutul pandemiei. Negativ, dar tot record! 3. <Bugetul e o prioritate>. Unde e premierul PNL? Nu garanta el în campanie că toţi banii tăiaţi de la Capitală în mandatul lui, din răzbunare politică faţă de mine, se întorc cu vârf şi îndesat, dacă vine Plicusor? Uite, e pe vine! Unde-s banii? Aşa-i că e mai greu cu faptele, decât cu vorbele? Minciună are picioare din ce în ce mai scurte. Lungi sunt doar zilele în care vom tot aştepta să se întâmple ce s-a promis perfid şi ticălos în campanie”, conchide primarul general în exerciţiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
guvern,
nicuşor dan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.