Firea: Parcurile, grădinile publice şi cimitirele se deschid pe 15 mai

Autor: Alina Eftimie Postat la 12 mai 2020 809 afişări

Firea: Parcurile, grădinile publice şi cimitirele se deschid pe 15 mai

Primarul general al Capitalei anunţă că începând de vineri, în Bucureşti vor fi deschise parcurile şi grădinile publice. De asemenea, Gabriela Firea spune că şi cimitirele vor fi deschise.

„De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, grădinile publice - inclusiv grădina zoologică -, şi cimitirele din Capitală. Primăria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost şi votat, în cadrul şedinţei de azi a Comitetului municipal pentru situaţii speciale de urgenţă. Le mulţumim tuturor colegilor din prefectura, primării de sector, poliţie, jandarmerie, ambulanţă şi celelalte instituţii deconcentrate, membre ale acestui for”, a anunţat Gabriela Firea pe Facebook.

Ea face un apel şi către cetăţeni: „Rugămintea către toţi cetăţenii este să evite zonele aglomerate, să păstreze distanţa socială, să se spele des pe mâini şi să se dezinfecteze”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parcuri,
firea,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.