Firea: Capitala a ajuns pe mâinile unor falşi salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 februarie 2023 36 afişări

Capitala a ajuns pe mâinile unor falşi salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate, afirmă Gabriela Firea, fost primar general: „Bucureştiul trebuie salvat cu adevărat”.

Firea: Capitala a ajuns pe mâinile unor falşi salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate

„Bucureştiul trebuie salvat cu adevărat! Capitala a ajuns pe mâinile unor falşi salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate! Oraşul s-a degradat şi mai mult în aceşti peste doi ani în care actuala conducere s-a preocupat doar de lucruri mărunte şi răfuieli politice fără sfârşit. Este nevoie de o echipă serioasă, pregătită să reia toate proiectele blocate”, scrie pe Facebook Gasbriela Firea.

Ea afirmă că singurii vinovaţi sunt Nicuşor Dan, USR Bucureşti şi PNL Bucureşti.

„Doar primarii şi consilierii social democraţi înţeleg ce înseamnă administrarea acestui oraş şi pot relua investiţiile în spitale şi şcoli, pot redeschide şantierele şi sunt în stare să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea serviciilor publice. Am analizat, împreună cu parlamentarii, consilierii generali social democraţi şi liderii organizaţiilor de sector din Bucureşti, situaţia în care se află proiectele începute de PSD în Bucureşti. Majoritatea obiectivelor de investiţii pe care le-am început sunt blocate! Tragic este că Bucureştiul a avut în aceşti doi ani mai mulţi bani la dispoziţie şi tot ce am auzit au fost minciuni despre <greaua moştenire> şi datorii închipuite. În plus, e dramatic faptul că proiecte majore pentru oameni riscă să piardă finanţări nerambursabile importante. Echipa social-democrată din Bucureşti este pregătită să repare tot răul făcut, chiar dacă nu va fi o muncă uşoară”, încheie Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
dan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.