"Fight Club" în viaţa reală: Lupte de stradă organizate de un fost mafiot în Statele Unite - FOTO, VIDEO

Autor: Gabriela Badica Postat la 25 septembrie 2015 1375 afişări

Lupte brutale, asemănătoare cu cele din celebrul film "Fight Club" sunt organizate în suburbiile americane de către foşti mafioţi. Aceştia speră ca aceste lupte să poată intra în curând în legalitate. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, acesta ar putea fi actul de naştere al unei industrii care va produce sute de miliarde de dolari, informează Daily Mail.

Luptătorii de ocazie pot câştiga până la 100.000 de dolari într-o singură noapte, pentru o singură luptă. 

 

Danny Provenzano (51 de ani), organizatorul acestor competiţii, e fost mafiot şi speră ca într-o zi aceste lupte să poată ajunge din stradă în arenele de box profesionist. "Suntem aproximativ 60 de luptători şi sunt convins că vom putea duce acest fenomen în arenele de box profesionist. Boxul fără mănuşi necesită mai multe abilităţi decât cel cu mănuşi, trebuie să te asiguri că fiecare lovitură contează, altfel îţi vei rupe mâna".

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
fight club
/actualitate/fight-club-in-viata-reala-lupte-de-strada-organizate-de-un-fost-mafiot-in-statele-unite-foto-video-14751615
14751615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.