Fernando Alonso, transporat cu elicopterul la spital după un accident pe circuitul de la Barcelona

Autor: Departamentul Sport Postat la 22 februarie 2015 686 afişări

Pilotul spaniol al echipei McLaren-Honda, Fernando Alonso, a suferit un accident, duminică, în ultima zi a sesiunii de teste de la Barcelona, fiind transportat cu elicopterul în stare de conştienţă la spital, informează presa spaniolă.

Alonso a pierdut controlul monopostului McLaren-Honda în virajul al patrulea al Circuit de Catalunya şi maşina sa a lovit zidul de protecţie de pe marginea pistei. Cotidianul Marca notează că timp de zece minute pilotul ar fi acuzat ameţeli şi nu a ieşit din monopost. El a fost transportat la centrul medical al circuitului, apoi la spital, cu un elicopter, pentru investigaţii suplimentare.

Fernando Alonso este "ok şi conştient", a anunţat echipa McLaren.

Dublul campion mondial revine din acest an la echipa britanică după cinci sezone în care a concurat pentru Ferrari. McLaren reface din 2015 parteneriatul cu Honda, compania japoneză furnizând motoarele. Însă noul monopost MP4-30 a înregistrat numeroase probleme tehnice în şedinţele de antrenamente dinaintea sezonului 2015, care va începe la mijlocul lunii martie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FORMULA 1,
ALONSO,
ACCIDENT
/actualitate/fernando-alonso-transporat-cu-elicopterul-la-spital-dupa-un-accident-pe-circuitul-de-la-barcelona-13870335
13870335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.