Este oficial: Centrul Vechi are concurenţă. Se deschide un nou parc de restaurante în Centrul Capitalei

Postat la 21 septembrie 2017 2505 afişări

Paul Nicolau, antreprenorul care deţine în Bucureşti mai multe restaurante care comercializează preparte pe baza de fructe de mare, precum Taverna Racilor sau SeaFood Shaorma, deschide în centrul Capitalei un local amenajat sub forma unui parc de restaurante, denumit Wahaka Street Food Park, în care peste 20 de vendori, parte a grupului de restaurante MGC, îşi vor comercializa preparatele. Investiţia în acest proiect se ridică la 200.000 de euro, potrivit proprietarului Wahaka Street Food Park.

Este oficial: Centrul Vechi are concurenţă. Se deschide un nou parc de restaurante în Centrul Capitalei

„Deschidem un street food park care va fi deschis zilnic, pe toată perioada anului, în care vom avea 20 de vendori. Proiectul e parte a grupului de restaurante din Bucureşti, MGC. Nu închiriem spaţii, ci le administrăm noi pe toate. Vor fi specialităţi de bază de fructe de mare, burgeri, mâncare chinezească, clătite şi multe alte specialităţi”, a spus Paul Nicolau, proprietarul Wahaka Street Food Park.

Antreprenorul Paul Nicolau speră la vânzări totale de circa 100.000 de euro pe lună cu Wahaka Street Food Pak. Parcul de restaurante se întinde pe suprafaţă de circa 2.000 metri pătraţi şi este acum în curs de amenajare, urmând să fie deschis pe 28 septembrie 2017.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.