ESET deschide un birou de cercetare şi dezvoltare la Iaşi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 ianuarie 2017 317 afişări

ESET deschide un birou de cercetare şi dezvoltare la Iaşi

Oraşele Montreal din Canada şi Iaşi din România vor găzdui două noi birouri de cercetare şi dezvoltare, aparţinând companiei de  securitate cibernetică ESET. Investiţia în capacitatea de cercetare va permite companiei să sprijine noile servicii, cum ar fi ESET Threat Intelligence, iar pe de altă parte să îmbunătăţească în acelaşi timp capacitatea de reacţie în faţa unor ameninţări informatice sofisticate. Această creştere confirmă, în continuare, strategia pe termen lung a companiei ESET, care vizează să devină un furnizor de securitate IT plasat în top 3 la nivel global.

ESET intră astfel pe piaţa românească de forţă de muncă, deschizând primul centru de dezvoltare în Iaşi. Compania intenţionează să dedice acest centru pentru dezvoltarea tehnologiilor de bază şi back-end de la ESET. “În Iaşi se găsesc universităţi de calitate şi o forţă de muncă talentată care a corespuns cerinţelor de care aveam nevoie pentru alcătuirea unor echipe puternice şi independente, responsabile cu mentenanţa produselor şi a tehnologiilor existente, precum şi cu dezvoltarea unora noi”, a explicat Malcho cu privire la motivele din spatele alegerii acestei locaţii.

Noul birou din Montreal presupune o extindere a unui birou deja funcţional, fondat şi localizat iniţial în campusul Politehnicii din Montreal, în anul 2009. Cea mai importantă lucrare de analiză elaborată aici, Operaţiunea Windigo, a fost răsplătită în cadrul celei de-a 24 Conferinţe Internaţionale Virus Bulletin din Seattle cu premiu întâi Péter Szőr oferit pentru cea mai bună lucrare tehnică. Noul birou, situat în afara campusului universitar, este gândit să îşi dubleze personalul în următorii cinci ani.

Compania ESET reuneşte în prezent peste 1300 de profesionişti din întreaga lume. Sediul general este situat în Bratislava (Slovacia), cu centre regionale de distribuţie în San Diego, Buenos Aires şi Singapore. Compania are birouri suplimentare dedicate activităţilor de vânzări, de marketing şi de suport tehnic în São Paulo (Brazilia), Jena şi Munchen (Germania), Praga (Republica Cehă), Sidney (Australia), Bournemouth (Marea Britanie) şi Toronto (Canada). ESET a stabilit, de asemenea, o reţea extinsă de centre de cercetare a codurilor malware în Bratislava, Praga, Košice (Slovacia), Cracovia (Polonia), Montreal (Canada) şi Taunton (Marea Britanie), precum şi o reţea de parteneri ce acoperă peste 200 de ţări şi de teritorii.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe MonitorulApararii.ro

Pentru reţeaua de sănătate Regina Maria au trecut 25 de ani. Cum vede viitorul în industria sănătăţii Fady Chreih, CEO-ul reţelei? Pentru reţeaua de sănătate Regina Maria au trecut 25 de ani. Cum vede viitorul în industria sănătăţii Fady Chreih, CEO-ul reţelei?

Ajunsă la pragul istoric de un sfert de secol de activitate pe piaţa locală de servicii medicale private, reţeaua de sănătate Regina Maria se pregăteşte să construiască următorii 25 de ani de performanţă pe pilonii ridicaţi prin investiţiile şi inovaţiile implementate până acum. Care au fost cele mai importante borne depăşite? Ce înseamnă performanţa în medicina privată? Cum va arăta piaţa locală de servicii medicale private peste 25 de ani? – sunt câteva dintre întrebările la care ne răspunde Fady Chreih, CEO al Regina Maria.

vezi continuarea
ZF.ro
Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Mediafax
O caricatura cu Recep Tayyip Erdogan, pe prima pagină din Charlie Hebdo O caricatura cu Recep Tayyip Erdogan, pe prima pagină din Charlie Hebdo
Efectele SARS-CoV-2: Creierul uman, mai bătrân cu până la 10 ani după COVID-19. Ce arată rezultatele unui studiu despre deficitul cognitiv
MonitorulApararii
NEVERENDING STORY NEVERENDING STORY
7 lecţii învăţate de forţele ruse în războiul din Siria
MonitorulPartidelor
Cătălin Rădulescu: Ne place ideea de ecologism. Purtarea măştii nu trebuie să fie obligatorie Cătălin Rădulescu: Ne place ideea de ecologism. Purtarea măştii nu trebuie să fie obligatorie
Dominic Fritz: Sunt, de azi, primar validat definitiv al Timişoarei
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA... COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA...
De ce trebuie să se ţină la termen alegerile parlamentare? Analiza lui Ion Cristoiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.