Epson dublează numărul de videoproiectoare vândute în T2

Autor: Florin Casota Postat la 11 iulie 2016 97 afişări

Epson dublează numărul de videoproiectoare vândute în T2

Campionatul European de Fotbal a dublat vânzările pe care compania Epson le-a înregistrat în trimestrul al doilea al acestui an, în comparaţie cu perioada similară a anului trecut. Modelele din gamele entry, dar şi cele Full-HD au înregistrat cea mai mare creştere în vânzări.

Pe fondul evenimentelor sportive, Epson estimează că piaţa de proiectoare din România ar putea atinge un număr de 26.000 de unităţi până la sfârşitul anului 2016, ceea ce înseamnă o creştere cu 25% faţă de anul trecut.

„Campionatul European de Fotbal a avut efect asupra vânzărilor de proiectoare începând din luna aprilie, de când am văzut o creştere la modelele cu rezoluţie WUXGA pentru vizionarea de conţinut Full HD, caracteristică apreciată de microbişti. Specific sezonului, am vândut multe proiectoare în pachete cu ecrane de proiecţie şi sisteme Google Chromecast sau TV Box. Chiar dacă nu se va menţine ritmul de până acum, ne aşteptăm în continuare la un trend pozitiv pe piaţă, în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Rio,” a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România şi Bulgaria. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/epson-dubleaza-numarul-de-videoproiectoare-vandute-in-t2-15523354
15523354
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.