Cum face o profesoară de sport sute de mii de euro pe an din joaca cu copiii

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 iulie 2016 14928 afişări

Cum face o profesoară de sport sute de mii de euro pe an din joaca cu copiii

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Lucia Prăjişteanu a intrat în aventura antreprenoriatului, după ce a câştigat experienţă ca angajată în vremea facultăţii. Este proprietara Zorky’s Planet, locul de joacă din AFI Palace Controceni, din Capitală, şi al spaţiului Miramagica din Herăstrău.

De formaţie profesor de sport, nu a profesat niciodată în domeniu, dar spune că „sportul te învaţă foarte multe lucruri despre disciplină, atingerea obiectivelor şi colectivitate“. De folos i-a fost mereu – şi ca angajată, dar şi ca antreprenoare – talentul său de vânzătoare, cu care, crede ea „te naşti sau nu“.

Are şi o reţetă care o ajută să fie permanent mulţumită de ceea ce clădeşte în carieră: „mi-am stabilit mereu o ţintă accesibilă şi sunt foarte fericită când o depăşesc“. În esenţă, obiectivul său principal este ca afacerea să fie „pe plus“; şi admite că nu-i place să facă planuri, iar un exemplu este că nu se hotărăşte niciodată mai devreme de luna decembrie cum anume să-şi petreacă revelionul, iar între destinaţiile de vacanţă preferate enumeră Londra, Dubai, Atena.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajata,
dubai,
sport
/lideri/cum-face-o-profesoara-de-sport-sute-de-mii-de-euro-pe-an-din-joaca-cu-copiii-15276758
15276758
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.