Enrique Iglesias, Rafael Nadal şi baschetbalistul Pau Gasol vor deschide un lanţ de restaurante

Autor: Bogdan Enache Postat la 01 februarie 2015 101 afişări

Cântăreţul latino Enrique Iglesias colaborează cu jucătorul de tenis Rafael Nadal şi baschetbalistul Pau Gasol pentru deschiderea unui lanţ de restaurante la nivel mondial, cu specific spaniol.

Artistul şi cei doi sportivi spanioli vor investi într-un lanţ de restaurante cu specific spaniol intitulat Tatel, potrivit contactmusic.com.

"Mâncarea din ţara noastră este foarte faimoasă. Sunt multe restaurante cu specific spaniol, dar niciunul nu a încercat să devină o referinţă la nivel naţional sau chiar internaţional", au spus cei trei investitori în cadrul unei declaraţii comune.

Primul restaurant Tatel, al cărui decor va fi inspirat din perioada anilor 1920, va fi inaugurat la Madrid, în luna martie, iar planurile lui Iglesias includ deschiderea de reprezentanţe şi la Barcelona, Ibiza, Londra şi Las Vegas.

Fiul celebrului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, Enrique, în vârstă de 39 de ani, a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti pop din ultimele două decenii. "Escape" (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ENRIQUE IGLESIAS,
RAFAEL NADAL,
RESTAURANT
/actualitate/enrique-iglesias-rafael-nadal-si-baschetbalistul-pau-gasol-vor-deschide-un-lant-de-restaurante-13797383
13797383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.