Emil Boc şi Consiliul Local cer FRF organizarea finalei Cupei României la fotbal pe Cluj Arena

Autor: Adina Oşan, Vasile Măgrădean Postat la 06 aprilie 2015 31 afişări

Primarul Emil Boc şi consilierii lideri de grup din cadrul Consiliului Local Cluj-Napoca au transmis, luni, o adresă către FRF privind susţinerea organizării pe Cluj Arena a finalei Cupei României la fotbal.

Potrivit unei adrese, transmisă, luni, Federaţiei Române de Fotbal (FRF) şi preşedintelui acesteia, Răzvan Burleanu, Cluj-Napoca a fost ocolit până acum în atribuirea unei competiţii importante, iar găzduirea finalei Cupei României ar reprezenta "o reparaţie morală".

"Ne adresăm dvs. în numele comunităţii municipiului Cluj-Napoca şi a tuturor iubitorilor fotbalului din Transilvania, cu scopul de a face cunoscute câteva aspecte pe care vă rugăm să le aveţi în vedere la stabilirea locului de desfăşurare a finalei Cupei României la fotbal. Stadionul Cluj Arena dispune de toate facilităţile necesare găzduirii unui eveniment de asemenea importanţă, fiind unul dintre cele mai moderne din Europa de Est, conform clasificării UEFA. Într-o perioadă în care doar trei oraşe din ţară se pot mândri cu o infrastructură modernă în ceea ce priveşte stadioanele, Clujul a fost ocolit în atribuirea unei competiţii importante, iar găzduirea finalei Cupei României ar reprezenta o reparaţie morală", se arată în documentul citat.

Reprezentanţii autorităţilor locale din Cluj-Napoca mai susţin că anunţarea stadionului Cluj Arena ca gazdă a finalei Cupei României ar însemna aplicarea unei hotărâri a Comitetului Executiv al FRF din 31 martie 2015, prin care s-a stabilit că finala se va disputa la Cluj-Napoca.

Adresa este semnată de primarul Emil Boc şi de liderii de grup din Consiliul Local Cluj-Napoca din partea PNL, PSD şi UDMR.

Finala Cupei României se va desfăşura între echipele Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj, în 31 mai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FINALA CUPEI ROMÂNIEI,
CLUJ,
BOC
/actualitate/emil-boc-si-consiliul-local-cer-frf-organizarea-finalei-cupei-romaniei-la-fotbal-pe-cluj-arena-14109734
14109734
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.