eMAG Ungaria fuzionează cu o companie de comerţ online locală şi se extinde în alte cinci ţări

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 21 martie 2019 62 afişări

eMAG Ungaria şi Extreme Digital, cele mai importante companii de comerţ online din Ungaria au fuzionat.

eMAG Ungaria fuzionează cu o companie de comerţ online locală şi se extinde în alte cinci ţări

eMAG România va deveni acţionar majoritar al noii entităţi, cu 52% din acţiuni, restul de 48% revenind acţionarilor Extreme Digital. Finalizarea tranzacţiei este condiţionată de primirea acordului autorităţilor de concurenţă.

 

Balázs Várkonyi, în calitate de CEO, şi Gyula Kelemen, în calitate de CFO, alături de Cătălin Diţ, actualul Country Manager al eMAG Ungaria, vor conduce noua companie cu sediul la Budapesta. Tehnologia folosită în Ungaria şi în cele cinci ţări noi (Cehia, Slovacia, Slovenia, Croaţia şi Austria) va fi cea dezvoltată de eMAG.

 

Pentru partenerii din Marketplace, eMAG devine astfel o poartă către scalarea şi internaţionalizarea afacerilor, în timp ce pentru clienţii din Ungaria se traduce în mai multe beneficii: acces la un număr mai mare de produse, preţuri mai bune, comoditate mai mare prin servicii de livrare şi retur la standarde înalte.

 

Extreme Digital este un jucător important pe piaţa de retail din Ungaria, care foloseşte un model de afaceri hibrid ce îmbină comerţul online cu cel offline. Astfel clienţii pot primi offline produsele pe care le-au comandat online, în cele 16 magazine pe care le deţine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
online,
ungaria,
comert,
emag,
companie,
companii,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.