eMAG a anunţat data pentru Black Friday. Peste 2 milioane de produse vor fi reduse

Autor: Florin Casota Postat la 25 octombrie 2017 680 afişări

Cea de-a şaptea ediţie a celui mai aşteptat eveniment de shopping al anului, Black Friday, va avea loc pe 17 noiembrie, iar la eMAG peste 2.000.000 de produse vor fi în ofertă.

eMAG a anunţat data pentru Black Friday. Peste 2 milioane de produse vor fi reduse

„De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni şi vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce îşi doresc clienţii”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

Astfel, numeroase produse vor fi la preţuri de Black Friday, de la televizoare, telefoane, laptopuri, fashion şi articole sportive, până la electrocasnice, accesorii pentru casă şi grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării şi anvelope, iar ele vor putea fi achiziţionate şi în rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor partenere. Alături de eMAG, în această ediţie vor participa şi peste 4.000 de selleri din Marketplace.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.