eMAG a angajat 20 de studenţi şi absolvenţi în urma programului Talent Internship 2017

Autor: Georgiana Călin Postat la 22 septembrie 2017 122 afişări

eMAG a angajat 20 de studenţi şi absolvenţi din cei 25 care au fost recrutaţi în a patra ediţie eMAG Talent Internship, program derulat în perioada iulie – august. În total, peste 1000 de studenţi au aplicat la program în acest an.

eMAG a angajat 20 de studenţi şi absolvenţi în urma programului Talent Internship 2017

Fiecare dintre cei 25 de interni a fost ghidat de către un mentor pe toată perioada activităţii, iar 20 dintre aceştia vor lucra în continuare în cadrul companiei, pe poziţii full-time şi part-time. Dintre cei 20 de studenţi, 11 au ocupat poziţii în echipele de Software Development din Bucureşti, Craiova şi Iaşi, 3 au fost angajaţi în departamentul de Web&Mobile Platform şi câte unul în echipele de Commercial, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development şi Legal.

“Şi cel de-al patrulea an de eMAG Talent Internship ne-a dat marea şansă de a ne (re)conecta la generaţii noi de studenţi şi absolvenţi, încă din primele etape ale procesului nostru de recrutare. Am urmărit să construim o echipă de 25 de interni, cu potenţial de creştere, nativi digital, capabili încă din acest moment de start al carierei lor să înţeleagă complexitatea business-ului nostru. Timp de două luni, au beneficiat de un program de învăţare accelerată care le-a oferit o viziune de ansamblu asupra principalelor procese din spatele platformei eMAG sub îndrumarea mentorilor implicaţi din fiecare echipă. La finalul programului, 20 dintre ei au rămas să lucreze în continuare cu noi”, spune Cristina Şolea, manager de recrutare în cadrul eMAG.

Internii au participat la un program intensiv de dezvoltare prin întâlniri dedicate cu specialişti din cadrul companiei pe subiecte tehnice, workshop-uri aplicate pregătite de echipa People cu rolul de a-i ajuta să înţeleagă ce înseamnă un proces de dezvoltare şi cum monitorizează un obiectiv de învăţare,  precum şi o sesiune dedicată cu Iulian Stanciu, CEO eMAG, de la care au aflat mai multe despre provocările business-ului.

A patra ediţie a programului eMAG Talent Internship s-a încheiat cu o prezentare în care internii au răspuns unor întrebări gândite cu scopul de a-i ajuta să conştientizeze ce a însemnat experienţa celor două luni de Internship (Cine sunt eu după cele 2 luni de eMAG Talent Internship? Ce am învăţat în rolul pe care l-am avut? Cum mă văd eu în viitor?).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.