Elon Musk a propus lanţului McDonald’s să accepte plata cu moneda Dogecoin

Postat la 26 ianuarie 2022 126 afişări

Elon Musk a propus lanţului McDonald’s să accepte plata cu moneda Dogecoin

Miliardarul Elon Musk, un campion vocal al cripto, vrea ca gigantul fast-food McDonald’s să accepte moneda Dogecoin ca mijloc de plată.

McDonald’s a propus în schimb companiei Tesla să accepte Grimacecoin.

Tesla acceptă Dogecoin ca formă de plată pentru o parte din mărfurile sale şi a acceptat temporar şi bitcoin ca formă de plată pentru maşinile sale electrice anul trecut.

Directorul executiv al companiei de maşini electrice Tesla şi al companiei producătoare de rachete, SpaceX, Elon Musk a propus gigantului lanţ american de fast-food McDonald’s să accepte, în schimbul produselor sale, criptomoneda Dogecoin, ca mijloc de plată.

Elon Musk a postat marţi seară un tweet pe contul său, în care a menţionat McDonald’s şi şi-a exprimat dorinţa de a mânca fericit de la acesta dacă restaurantul de tip fast-food ar lua în considerare plata cu Dogecoin.

Preţul criptomonedei care a luat naştere în urma unei glume proaste lansate pe internet a crescut cu 8% în urma unui simplu tweet al lui Elon Musk, ajungând la 0,11445 dolari, potrivit Wall Street.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acceptare,
mcdonald's,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.