El este llan Laufer, noul MINISTRUL propus la IMM-uri

Postat la 29 iunie 2017 1412 afişări

Ilan Laufer, propus la ministerul IMM-urilor, în cabinetul Tudose a răspuns întrebărilor jurnaliştilor după audieri, el aducând detalii suplimentare şi despre apariţiile hot din trecut.

El este llan Laufer, noul MINISTRUL propus la IMM-uri

"Vreau să vă spun că inclusiv congresmani din SUA au pozat pentru revista Men’s Health. Eram în timpul meu liber, era acum 5 ani de zile. Nu făceam parte şi nu aveam nicio funcţie publică. Nu mi s-a părut ceva. Am primit o ofertă din partea să pozez atunci pe copertă şi mi s-a părut ceva chiar foarte mişto. Am acceptat.  Nu regret." , a declarat Ilan Laufer la finalul audierilor.

"De când sunt în funcţie, de 6 luni de zile, când am devenit secretar de stat, nu am mai avut asemenea poze. Evident, mi-am dat şi eu seama că am o altă poziţie. Ce făceam la 20 şi ceva de ani, când eram în mediul privat, nu mi se pare nimic grav şi nu regret. Am făcut-o de plăcere şi nu regret. Am făcut-o de plăcere şi cred că este o realizare.", a mai spus Laufer.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.