Echipele pentru show-urile live "Vocea României", complete. Cine sunt concurenţii care merg în semifinale

Autor: Departamentul Life Postat la 21 noiembrie 2015 80 afişări

Echipele pentru show-urile live "Vocea României" au fost definitivate vineri seară, drept urmare 32 de concurenţi vor merge mai departe în semifinale, alături de antrenorii lor, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, pe întreaga durată de difuzare, 20.30 - 24.18, la nivel naţional, 1.3 milioane de telespectatori au urmărit "Vocea României", iar în minutul de maximă audienţă, de la 20.50, competiţia vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2 milioane de persoane.

Ultima ediţie de dueluri a noului sezon "Vocea României" a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 9.7 puncte de rating şi 26.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 6.2 puncte de rating şi 16.8% share.

Ultima etapă a confruntărilor a completat, vineri seară, cele patru echipe pentru show-urile live. Astfel, Tudor George Ion şi Tobi Ibitoye din #echipasmiley au urcat primii pe scena vocilor. Concurenţii au exploatat foarte bine melodia "Wonderful world", pe care au interpretat-o într-o manieră originală, demonstrându-şi calităţile vocale, însă numai Tobi Ibitoye îşi continuă drumul la "Vocea României".

Cristina Stroe şi Luciana Ştefan din #echipamoga au făcut aseară un remake al piesei "No diggity", pe care au interpretat-o într-un stil care se apropie mai mult de jazz, iar telespectatorii se vor reîntâlni în semifinale cu Cristina Stroe.

Daniel Bălan şi Iulian Selea din #echipaloredana au cântat, vineri seara, piesa "Impossible" şi s-au armonizat foarte bine. În urma prestaţiei lor, Loredana a ales să meargă mai departe cu Iulian, dar a precizat că Daniel merită să rămână în competiţie. Tudor Chirilă, Smiley şi Marius Moga au fost de acord şi au decis să-l salveze pe Daniel, astfel că acesta a ajuns în echipa lui Tudor Chirilă.

Andreea Manasia şi Sabrina Stroe din #echipatudor au interpretat melodia "Talkin' bout a revolution". Chiar dacă nu a fost cea mai bună zi a lor şi au avut momente de nesiguranţă pe scenă, Tudor Chirilă a fost în final mulţumit de acest duet, iar Sabrina Stroe continuă lupta în competiţie.

Sergiu Ferat şi Cristina Popa din #echipasmiley au creat, vineri seară, un moment extrem de sensibil când au interpretat piesa "One sweet day", însă doar Sergiu Ferat merge în semifinale.

#echipamoga le-a adus aseară în ringul "Vocea României" şi pe Irina Pelin şi Andreea Oprea. Cele două au interpretat melodia "Ironic", iar Irina Pelin va merge în semifinale.

Modul în care Sara Mihali şi Antonio Fabrizi din #echipaloredana au interpretat melodia "Don’t let the sun go down on me" a adus mai multe păreri contradictorii din partea antrenorilor. Antonio Fabrizi continuă lupta pentru trofeul "Vocea României".

Alin Pascal şi Alexandra Mitroi din #echipaloredana au cântat foarte bine piesa "We've got tonight", însă doar Alexandra Mitroi merge în semifinale. Lorena Stoian şi Ştefan Tănase din #echipamoga au cântat, vineri seară, melodia "All my life", iar duetul lor a fost îndelung aplaudat de toţi cei prezenţi în sală. Adrian Tănase continuă lupta în competiţie.

Ultimul cuplu de duelişti din acest sezon "Vocea României" a fost format din Tincuţa Fernea şi Florentina Ciună din #echipatudor. Concurentele au cântat foarte bine melodia "Proud Mary" şi au creat un moment plin de energie şi originalitate. Tincuţa Fernea merge mai departe în în echipa Tudor, însă drumul în competiţie nu se încheie nici pentru pentru Florentina. Ea a fost salvată de Loredana, în echipa căreia continuă lupta pentru marele trofeu.

După trei ediţii de dueluri intense, urmează show-urile live începând de vinerea viitoare, când publicul se va reîntâlni cu concurenţii din cele patru echipe formate din cele mai bune voci ale acestui sezon.

Tudor Chirilă îi va aduce în semifinale pe Claudia Andas, Armand Murzea, Cristina Lupu, Roxana Morar, Cristina Bălan, Daniel Bălan, Sabrina Stroe şi Tincuţa Fernea.

Loredana intră în luptă cu Bogdan Vlădău, Cristina Vasopol, Florentina Ciună, Gabriela Amzaru, Mihai Rait, Iulian Selea, Antonio Fabrizi şi Alexandra Mitroi.

Smiley merge spre marele trofeu cu Diana Cazan, Ruxandra Anania, Larisa Ciortan, Michel Kotcha, Nora Deneş, Tobi Ibitoye, Sergiu Ferat şi Diana Hetea.

Marius Moga îi va aduce în prim-plan în semifinale pe Alex Florea, Andrei Vitan, Tomi Weissbuch, Elvis Silitră, Delia Pitu, Cristina Stroe, Ştefan Tănase şi Irina Pelin.

Vinerea viitoare, de la 20.30, telespectatorii vor putea urmări primul spectacol live al celui de-al cincilea sezon "Vocea României".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VOCEA ROMÂNIEI,
ECHIPE,
SEMIFINALE
/actualitate/echipele-pentru-show-urile-live-vocea-romaniei-complete-cine-sunt-concurentii-care-merg-in-semifinale-14894654
14894654
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.