Ce părţi ale corpului au ales să-şi asigure vedete precum: Madonna, Heide Klumm sau Jennifer Lopez şi despre ce sume fabuloase este vorba

Postat la 21 noiembrie 2015 328 afişări

Vedete sunt, de obicei, capricioase şi excentrice şi sunt apreciate fie pentru un talent anume, fie pentru frumuseţea lor. Aşa că nu este ieşit din comun ca aceştia să-şi asigure obiectul pentru care au devenit faimoşi.

Gene Simmons, solistul formaţiei rock Kiss, a devenit faimos datorită cântecelor rock, dar şi pentru limba sa uriaşă. Aşa că el şi-a asigurat limba pentru 1 milion de dolari.

Keith Richards, alt rocker, chitaristul Rolling Stones, şi-a asigurat degetul mijlociu. Iar asta nu pentru i-ar fi frică că şi-ar rupe degetul în timp ce l-ar flutura prin aer, ci datorită faptului că Richards are un still diferit de cântat şi-şi foloseşte degetul mijlociu pentru a scoate acele sunete delicioase din melodiiile Rolling Stones

Madonna, regina pop, a ales să-şi asigure sânii pentru nu mai puţin de 2 milioane de dolari.

Heide Klumm, fostul model Victoria Secret, are picioare foarte valoroase. Unul mai valoros decât celalalt, se pare. Aceasta şi-a asigurat picioarele pentru suma de 2.2 milioane de dolari. Dreptul valorează 1.2 milioane, iar stângul 1 milion deoarece fostul model are o cicatrice.

Deşi are 75 de ani, Tina Turner are picioare foarte valoroase, cântăreaţa şi le-a asigurat pentru suma de 3.2 milioane de dolari.

The Boss, legendarul cântăreţ, Bruce Springsteen cântă de zeci de ani şi-şi câştigă existenţa datorită corzilor vocale. Astfel era normal ca Springsteen să-şi asigure corzile vocale pentru suma de 6 milioane de dolari.

James Bond este un bărbat foarte special, dar Daniel Craig, actorul care interpretează rolul agentului 007, s-ar putea să fie şi mai preţios. Craig şi-a asigurat întregul corp pentru 9.5 milioane de dolari. Astfel e asigurat dacă se răneşte la filmări.

America Ferrera, cunoscută pentru rolul din serialul „Ugly Betty”, are un zâmbet atât de strălucitor, încât trebuia asigurat. Suma? 10 milioane de dolari. Chiar şi Aqua Fresh a fost impresionat de zâmbetul actriţei şi au investit în asigurare.

Jennifer Lopez cunoscută în întreaga lume, cântăreaţă, actriţă şi dansatoare. J.Lo a simţit nevoia să-şi asigure posteriorul faimos pentru suma incredibilă de 27 de milioane de dolari.

Pretty Woman sau Mona Lisa Smile nu ar fi la fel fără zâmbetul uriaş al Juliei Roberts. Dacă ceva necurat se întâmplă cu zâmbetul actriţei, Roberts primeşte 30 de milioane de dolari.

Nu poţi să loveşti mingea ca Beckham şi să nu-ţi asiguri piciorul. Celebrul picior stâng, care a lovit de zeci de mii de ori mingea peste zid, a fost asigurat pentru suma de 70 de milioane de dolari.

Rămânem în zona picioarelui pentru cea mai mare asigurare. Una în valoare de 1 miliard de dolari! Cântâreaţa Mariah Carey primeşte această sumă fabuloasă dacă are cumva un accident pe scenă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-parti-ale-corpului-au-ales-sa-si-asigure-vedete-precum-madonna-heide-klumm-sau-jennifer-lopez-si-despre-ce-sume-fabuloase-este-vorba-14894448
14894448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.