Ecaterina Andronescu vrea un nou examen pentru elevii de liceu

Autor: Ioana Matei Postat la 29 decembrie 2018 99 afişări

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat că va dezbate cu profesorii propunerea ca elevii de liceu să susţină o evaluare intermediară, astfel încât ei să fie mai pregătiţi pentru examenul de Bacalaureat. Andronescu spune că motivul propunerii este valul de note mici la examene.

Ecaterina Andronescu vrea un nou examen pentru elevii de liceu

„Trebuie să găsim nişte soluţii. Una dintre ele ar putea să fie aceasta - să mai introducem o evaluare intermediară în timpul ciclului liceal, în aşa fel încât să-i determinăm pe elevi să se pregătească mai bine. Să nu lăsăm pregătirea din liceu pentru Bacalaureat numai la sfârşitul examenului de Bacalaureat. Dar acestea sunt doar idei, propuneri. Dacă vor fi acceptate de sistem, dacă ele vor fi acceptate de Parlament, sigur am putea să vorbim despre măsuri pe care trebuie apoi Ministerul să le implementeze. Până atunci, sunt pur şi simplu idei lansate pentru dezbaterea publică în legătură cu conţinutul viitoarei legi a învăţământului”, a declarat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, la RomâniaTV.

Ciţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ecaterina andronescu,
elevi,
examen,
liceu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.