E INCREDIBIL cât de puţin timp i-ar lua Rusiei să invadeze Europa! Nimeni nu se aştepta la asta

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 21 septembrie 2016 2471 afişări

Generalul Richard Barrons, fost şef al Comandamentului interarme britanic, susţine că Europa ar putea fi supusă unui atac iminent din partea Rusiei, iar invazia continentului de către Rusia ar dura neaşteptat de puţin.

E INCREDIBIL cât de puţin timp i-ar lua Rusiei să invadeze Europa! Nimeni nu se aştepta la asta

Fostul şef al Comandamentului interarme britanic a avertizat în privinţa eşecului statelor precum Franţa, Germania şi Italia de a lua în serios agresivitatea rusă, care ar putea conduce la o posibilă pierdere unor teritorii terestre, marine şi aeriene din Europa.

Statele care se învecinează cu Rusia se tem de o ameninţare din partea statului rus, dar consideră că aceasta nu este o prioritate pentru ţările din sudul şi centrul Europei.

VEZI AICI CÂT TIMP I-AR LUA RUSIEI SĂ INVADEZE EUROPA

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
europa,
invazie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.