După ce a majorat salariile angajaţilor, Lidl demarează un program masiv de recrutare. Ce salariu câştigă un angajat la Lidl

Postat la 15 martie 2017 789 afişări

Lidl România lansează o caravană de joburi care va ajunge în toate oraşele din ţară în care compania deţine magazine, potrivit unui anunţ al retailerului.

După ce a majorat salariile angajaţilor, Lidl demarează un program masiv de recrutare. Ce salariu câştigă un angajat la Lidl

Din 15 martie 2017 până în octombrie, „Caravana de joburi Lidl” se va opri în parcările a 88 de magazine ale retailerului din 39 de judeţe. Punctul de pornire este Capitala, unde job bus-ul va staţiona în parcarea a 14 magazine în zile diferite, pe parcursul lunilor martie şi aprilie.

 

Cei  interesaţi de o carieră în retail îşi pot depune CV-ul în cadrul Caravanei de joburi. Mai mult, aceştia pot afla informaţii de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei. Astfel, pot descoperi cât de repede sunt promovaţi în cadrul companiei, dar şi în ce constau beneficiile: cursuri, programe şi traininguri de dezvoltare profesională şi personală, asigurare medicală gratuită, tichete de masă, vouchere, tichete cadou, abonament la sală etc.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.