După 10 ani de muncă intensă, un arheolog a descoperit oraşul desfrâului, peste care Dumnezeu a ''turnat pucioasă''. ''Este o mină de aur''

Postat la 15 octombrie 2016 10449 afişări

Din 2005, el şi echipa sa au analizat.

După 10 ani de muncă intensă, un arheolog a descoperit oraşul desfrâului, peste care Dumnezeu a ''turnat pucioasă''. ''Este o mină de aur''

Cartea Genezei descrie felul în care Dumnezeu "a turnat pucioasă asupra lor", pentru a pedepsi cele două oraşe pentru desfrâul din interiorul zidurilor lor şi ucigându-i pe toţi locuitorii lor.

Oamenii de ştiinţă au dorit să afle de-a lungul anilor dacă cele două oraşe au existat în realitate sau dacă ele au fost distruse din cauza unor calamităţi naturale.

Steven Collins, profesor de studii biblice la Trinity Southwest University din Albuquerque, a făcut o descoperire uriaşă, după 10 ani de cercetări intense.

Vezi aici unde a găsit arheologul oraşul desfrâului, peste care Dumnezeu a ''turnat pucioasă''. ''Este o mină de aur''

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dumnezeu,
descoperire,
carte,
munca,
mina,
aur

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.