DRAMĂ FĂRĂ SFÂRŞIT. Familia şi managerul lui Schumacher au transmis următorul mesaj presei. „Suntem în măsură să facem următorul ANUNŢ”

Autor: Clarice DINU Postat la 19 septembrie 2015 44940 afişări

DRAMĂ FĂRĂ SFÂRŞIT. Familia şi managerul lui Schumacher au transmis următorul mesaj presei. „Suntem în măsură să facem următorul ANUNŢ”

Schumacher a suferit un grav accident la schi la finalul lui 2013, a stat în comă indusă într-un spital din Franţa, apoi a fost mutat într-o clinică din Elveţia şi, ulterior, în vila sa din localitatea Gland. După luni bune de tăcere managerul şi familia sa au transmis presei următorul mesaj.

DRAMĂ FĂRĂ SFÂRŞIT. Familia şi managerul lui Schumacher au anunţat presa. „Suntem în măsură să facem următorul ANUNŢ”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
manager,
schumacher,
elvetia
/actualitate/drama-fara-sfarsit-familia-si-managerul-lui-schumacher-au-transmis-urmatorul-mesaj-presei-suntem-in-masura-sa-facem-urmatorul-anunt-14723293
14723293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.