Dragomir: Nu am minţit despre vânzarea drepturilor TV pentru meciuri, sunt nevinovat sută la sută

Postat la 15 aprilie 2014 32 afişări

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a declarat, marţi, că nu a minţit în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri de fotbal, precizând că este "nevinovat sută la sută" şi că nu are nicio temere.

Dragomir: Nu am minţit despre vânzarea drepturilor TV pentru meciuri, sunt nevinovat sută la sută

 "Nici ei nu au minţit, nici noi nu am minţit. RCS-ul a avut un intermediar, Liga a avut un singur intermediar. (...) Ei când au văzut că sunt vreo 20 şi ceva de arestaţi, cu fel de fel de firme fantomă, le-am şi spus că dacă eu sunt în vreuna dintre astea sau am stat cu vreunul de vorbă un minut în viaţa mea, daţi-mi cea mai mare pedeapsă din lume", a spus Dragomir, la Curtea de Apel Bucureşti, după judecarea dosarului în care procurorii anticorupţie au contestat decizia prin care Tribunalul Bucureşti a decis ca fostul preşedinte al LPF să fie cercetat în libertate.

"Nu ştiu ce se va întâmpla. Mă duc acasă şi aştept verdictul. Nu am nicio temere. (...) Sunt nevinovat sută la sută. Procurorii pot să spună orice", a spus Dumitru Dragomir.

Fostul preşedinte al LPF a adăugat că vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal a fost făcută în urma unei licitaţii publice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragomir-nu-am-mintit-despre-vanzarea-drepturilor-tv-pentru-meciuri-sunt-nevinovat-suta-la-suta-12467693
12467693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.