Dragnea: Începem să ne întrebăm câţi preşedinţi de consilii judeţene mai rămân în picioare până la sfârşitul anului

Postat la 04 aprilie 2014 43 afişări

Organizaţiilor PSD se vor întâlni, sâmbătă, pentru a discuta despre campanie, dar şi pentru a se sfătui în urma situaţiilor generate de cercetarea unor preşedinţi de consilii judeţene, spune vicepremierul Liviu Dragnea, arătând că se pune întrebarea "câţi mai rămân în picioare până la finele anului".

Dragnea: Începem să ne întrebăm câţi preşedinţi de consilii judeţene mai rămân în picioare până la sfârşitul anului

 "Nu ştiu dacă sunt ţinte justificate, nejustificate (preşedinţii de consilii judeţene - n.r.). Începem să ne punem întrebarea câţi mai rămân în picioare până la sfârşitul anului, asta e, de fapt, singura întrebare pe care ne-o punem şi ne-o punem cu foarte mult respect, nu cu alte sentimente. De altfel, o să ne vedem şi mâine, la Braşov, cu majoritatea preşedinţilor de organizaţii şi cred că o să convenim că, indiferent cât de mulţi rămânem în picioare, ducem până la capăt cele două alegeri, şi europarlamentare, şi prezidenţiale", a răspuns Dragnea unei întrebări a presei pe această temă.

El a adăugat că speră ca toate persoanele reţinute să se dovedească nevinovate şi să fie eliberate.

Anterior, premierul Victor Ponta a afirmat că preşedinţii de consilii judeţene sunt cei mai votaţi, iar românii au cea mai mare încredere în ei, dar au o "meserie periculoasă", pentru că, odată cu popularitatea, ajung "ţintă pentru procurori".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-incepem-sa-ne-intrebam-cati-presedinti-de-consilii-judetene-mai-raman-in-picioare-pana-la-sfarsitul-anului-12400883
12400883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.