Dragnea, despre înscrierea lui Băsescu în PMP: Acum face cu acte ce făcea până acum fără

Autor: Ştefan Pană Postat la 09 octombrie 2015 52 afişări

Preşedintele intermar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referitor la înscrierea lui Traian Băsescu în PMP, că acum face "cu acte" ce făcea şi înainte de intrarea oficială în partid, parafrazându-l ironic că cine a fost preşedintele României nu mai poate avea altă funcţie "dacă se respectă".

Dragnea a fost întrebat dacă îl vede în acest moment pe Traian Băsescu, după înscrierea în PMP, ca pe un lider de opoziţie incomod: "Efectiv nu îl văd în niciun fel", a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea l-a parafrazat pe Traian Băsescu, cel care îl critica în trecut pe Ion Iliescu pentru că a rămas activ în viaţa politică a PSD.

"Îmi aduc aminte că acest cetăţean spunea la un moment dat, criticând pe altcineva, că cine a fost preşedintele României nu mai poate să fie altceva, dacă se respectă. Nu am ce să comentez mai mult. Acum face cu acte ceea ce făcea fără acte până acum", a spus Dragnea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
liviu dragnea,
traian basescu,
PMP,
/actualitate/dragnea-despre-inscrierea-lui-basescu-in-pmp-acum-face-cu-acte-ce-facea-pana-acum-fara-14818294
14818294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.