Donald Trump, declaraţii SURPRINZĂTOARE după vizita lui Merkel la Casa Albă

Postat la 19 martie 2017 3410 afişări

Preşedintele american, Donald Trump, susţine că, în pofida relatărilor presei care ar răspândi "ştiri false", a avut o întrevedere "minunată" cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, afirmând însă că Berlinul ar datora sume mari Alianţei Nord-Atlantice şi Statelor Unite pentru apărare.

Donald Trump, declaraţii SURPRINZĂTOARE după vizita lui Merkel la Casa Albă

"În pofida a ceea ce aţi auzit de la presa de ştiri false, am avut o întrevedere minunată cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Cu toate acestea, Germania datorează sume mari de bani Alianţei Nord-Atlantice şi Statelor Unite; trebuie plătit mai mult pentru apărarea puternică şi foarte scumpă de care beneficiază Germania", a transmis Donald Trump sâmbătă prin Twitter.

CITEŞTE CONTINUAREA PE MEDIAFAX.RO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.