Donald Trump afirmă că nu a avut interese financiare în Rusia

Postat la 30 noiembrie 2018 23 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, a afirmat vineri că nu a avut interese financiare în Rusia, criticând din nou investigaţia privind ingerinţele ruse în scrutinul prezidenţial din anul 2016.

Donald Trump afirmă că nu a avut interese financiare în Rusia

"Sunt un foarte bun dezvoltator imobiliar, îmi trăiesc viaţa fericit, iar, când văd că ţara mea merge într-o direcţie greşită, decid, în pofida tuturor şanselor, să candidez pentru funcţia de preşedinte, continuând să îmi conduc afacerile în mod foarte legal şi frumos (...)", a declarat Donald Trump prin Twitter.

 

"Am intenţionat să construiesc ceva în Rusia. Dar nu am investit bani deloc, nu am avut deloc garanţii şi nu am făcut proiectul", a explicat Donald Trump, catalogând din nou drept "vânătoare de vrăjitoare" investigaţia procurorului special Robert Mueller privind ingerinţele electorale ruse.

 

Donald Trump a declarat că fostul său avocat Michael Cohen este "o persoană slabă, nu foarte inteligentă". "Michael Cohen minte. Minte pur şi simplu pentru a obţine o sentinţă redusă", a spus Trump, citat de NBC News.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
donald trump,
refuz,
financiar,
interese,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.