Doi români au fost numiţi la conducerea Sony Ungaria

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 29 octombrie 2019 118 afişări

Sony a anunţat numirea lui Gheorghe Mareş în funcţia de commercial cluster head pentru Ungaria, începând cu 1 noiembrie 2019. De asemenea, Cătălin Neagu va prelua rolul de marketing manager pentru Ungaria, începând cu aceeaşi dată.

Doi români au fost numiţi la conducerea Sony Ungaria

Gheorghe Mareş va păstra şi funcţia de commercial cluster head România, pe care o deţine începând cu anul 2017, transmite compania prin intermediul unui comunicat de presă.

Cătălin Neagu va ocupa în continuare şi poziţia de Marketing Manager în România, urmând să supervizeze şi echipa locală de management de produs din Ungaria, începând cu 1 noiembrie.

Gheorghe Mareş s-a alăturat echipei Sony România în anul 2000 şi a fost responsabil de coordonarea proceselor de business pentru Sony România şi Republica Moldova (2000-2010), dar şi de dezvoltarea canalelor locale de parteneri Sony (2010-2012). Din 2012, a deţinut funcţia de National Sales Manager în cadrul Sony România şi Republica Moldova, iar în mai 2017 a fost numit Commercial Cluster Head pentru România şi Republica Moldova.

Cătălin Neagu face parte din echipa Sony în 2007, când a preluat dezvoltarea business-ului pentru brandul VAIO. În anul 2014, Cătălin Neagu a devenit Marketing Manager Sony România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sony,
ungaria,
numire,
conducere,
romani,
incepere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.