Doctor american anunţă că cercetătorii au descoperit un nou mod de testare a coronavirusului

Postat la 25 martie 2020 535 afişări

Doctor american anunţă că cercetătorii au descoperit un nou mod de testare a coronavirusului

Doctorul Nicole Saphire, expert american, a declarat într-un interviu acordat Fox News, că specialiştii în epidemiologie sunt aproape de realizarea unui nou tip de test care să detecteze infecţia cu coronavirus.

Dr. Nicole Saphire, expert american, a declarat intr-un interviu acordat Fox News, că specialiştii în epidemiologie sunt aproape de realizarea unui nou tip de test care să detecteze infecţia cu coronavirus.

„Dacă nu putem detecta patogenul, putem detecta anticorpii pe care îi generează organismul ca răspuns la infectare. Asta ar însemna să detectăm şi persoanele asimptomatice ori pe cele cu imunitate la virus. Totuşi, trebuie să fim atenţi, pentru că nu ştim dacă cei vindecaţi se pot îmbolnăvi din nou. Este deocamdată o teorie că pacienţii vindecaţi dezvoltă imunitate. De asemenea, dacă o dezvoltă", a declarat Nicole Saphire la Fox News.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
american,
anunt,
cercetatori,
descoperire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.