Divan Festival Film din Dolj, anulat după distrugerea Gării Fluviale din Cetate

Postat la 08 iulie 2019 91 afişări

Festivalul Divan Film, care se organiza anual în august în comuna doljeană Cetate şi în Craiova, a fost anulat după furtuna din noaptea de duminică spre luni. Din cauza vântului puternic, un copac a căzut şi a distrus clădirea Gării Fluviale din Cetate, locul în care erau proiectate filmele.

Divan Festival Film din Dolj, anulat după distrugerea Gării Fluviale din Cetate

Festivalul Divan Film era programat anul acesta să aibă loc în perioada 9-18 august. Organizatorii au anunţat pe pagina de Facebook că ediţia din acest an va fi anulată.

„Din păcate, nu am revenit cu veştile bune pe care le pregăteam. Pe malul Dunării a avut loc noaptea trecută o furtună care a distrus Gara Fluvială, spaţiul nostru principal de proiecţii şi dezbateri. Până ne regrupăm şi găsim alte soluţii, anunţăm cu părere de rău că Divan Festival Film nu va mai avea loc anul acesta la Craiova şi Cetate, în perioada 9-18 august, aşa cum anunţasem.Ne pare rău”, au anunţat organizatorii festivalului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cetate,
festival,
film,
anulare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.