Discurs cu SCÂNTEI la ONU | Declaraţia care poate porni al treilea Război Mondial: Acest om al RACHETELOR este într-o misiune sinucigaşă

Postat la 20 septembrie 2017 342 afişări

Preşedintele american, Donald Trump, a avertizat marţi, în discursul rostit la ONU, că va "distruge" Coreea de Nord în cazul în care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma "misiunea sinucigaşă" de a ameninţa Statele Unite.

Discurs cu SCÂNTEI la ONU | Declaraţia care poate porni al treilea Război Mondial: Acest om al RACHETELOR este într-o misiune sinucigaşă

Liderul de la Casa Albă şi-a început discursul la ONU prezentând performanţele economice ale mandatului său şi a promis că va plasa pe primul loc interesele Statelor Unite, afirmând că armata SUA va fi cea mai puternică şi criticând naţiuni ce nu respectă reglementările internaţionale.

 

"În Coreea de Nord există un regim depravat, o bandă de criminali. Dacă acest om al rachetelor, Kim Jong-Un, se va angaja în misiunea sinucigaşă de a ameninţa SUA, vom distruge total Coreea de Nord", a avertizat Donald Trump de la tribuna Adunării Generale ONU.

Cu puţin timp înaintea discursului preşedintelui SUA, ambasadorul Coreei de Nord la ONU a părăsit reuniunea Adunării Generale ONU, relatează agenţia Reuters.

"Statele Unite sunt într-o situaţie foarte bună după scrutinul prezidenţial din 8 noiembrie 2016. Bursele sunt la cel mai înalt nivel, un record. Rata şomajului este la cel mai scăzut nivel", a declarat Donald Trump la începerea primului discurs rostit la Adunarea Generală ONU.

"Voi pune mereu interesele Statelor Unite înainte de toate", a adăugat Donald Trump, recomandându-le altor ţări să procedeze la fel. "Naţiunile suverane puternice trebuie să reprezinte baza ordinii mondiale", a subliniat Donald Trump.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.