Dezvăluiri INCENDIARE în dosarul lui Sebastian Ghiţă: "Avea o duşmănie ascunsă faţă de mine"

Postat la 21 februarie 2017 235 afişări

Fostul procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Ploieşti, Aurelian Mihăilă, cercetat în unul dintre dosarele lui Sebastian Ghiţă, le-a spus judecătorilor, marţi, că este victima unei răzbunări a procurorului Mircea Negulescu, despre care a avut impresia că a colaborat cu SRI.

Dezvăluiri INCENDIARE în dosarul lui Sebastian Ghiţă: "Avea o duşmănie ascunsă faţă de mine"

Aurelian Mihăilă, procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti la data comiterii faptelor, cercetat pentru că ar fi divulgat informaţii din dosare, a dat declaraţii la termenul de marţi în faţa judecătorilor, acesta făcând referire la cauzele pe care le-a avut în instrumentare şi la relaţia cu alţi procurori din judeţul Prahova, printre care şi Mircea Negulescu, care a demisionat recent din magistratură.

 

Detalii în articol

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.