DEZASTRU în Golf: Este cea mai mare catastrofă din industrie din ultimii 7 ani

Postat la 28 octombrie 2017 1236 afişări

O scurgere de petrol în Golful Mexic ar putea fi cel mai mare dezastru de acest tip de la incidentul din 2010, când explozia platformei Deepwater Horizon a provocat moartea a 11 persoane şi 5,000 de barili pe zi s-au scurs în medie în Golful Mexic timp de 153 de zile, potrivit Bloomberg.

DEZASTRU în Golf: Este cea mai mare catastrofă din industrie din ultimii 7 ani

Platforma Delta House, situată la 64 de kilometri sud-este de Venice, Louisiana, a suferit o scurgere de petrol de aproximativ 9,350 de barili de petrol săptămâna trecută, potrivit operatorului LLOG Exploration.

 

Acest incident s-a transformat în cea mai mare scurgere petrolieră din ultimii şapte ani, potrivit datelor provenite de la Biroul Statelor Unite pentru Siguranţa Mediului, chiar dacă reprezintă doar o mică parte din milioanele de barili scurse în 2010.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.