Destinaţia de vis pentru care ROMÂNII vor fi scutiţi de PLATA VIZELOR

Postat la 07 noiembrie 2018 210 afişări

Românii nu vor mai avea nevoie de viză pentru o vacanţă de 15 zile în Thailanda, începând de la 1 ianuarie 2019. Guvernul Thailandei a decis ca turiştii din 21 de ţări, printre care şi România, să fie scutiţi de la plata vizelor la sosirea lor în această ţară. Măsura este menită să crească afluxul de turişti în Thailanda.

Destinaţia de vis pentru care ROMÂNII vor fi scutiţi de PLATA VIZELOR

Mai exact, achitarea taxei de 2000 de bahţi (circa 60 de dolari) va fi anulată pentru cetăţenii din 21 de ţări care vor sosi în Thailanda pe o perioadă de 15 zile, informează Bangkok Post.

Printre ţările ce vor fi exceptate de la plata taxei se numără România, Bulgaria, China, Cipru, India, Ucraina şi Arabia Saudită.

Potrivit datelor Agenţiei pentru imigrare, numărul de turişti care au cerut viză pentru Thailanda a continuat să scadă din ianuarie 2016 şi se aşteaptă ca această iniţiativă să majoreze afluxul de turişti cu 30%.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
romani,
vize,
destinatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.