Deputaţii PSD au decis să nu voteze învestirea unui nou Guvern PNL - surse

Postat la 14 octombrie 2019 83 afişări

Deputaţii social-democraţi au votat, luni, în şedinţa de grup, să nu susţină învestirea unui nou Guvern PNL, deoarece acesta ar adopta măsuri de tăiere a pensiilor şi salariilor şi de asemenea ar concedia oameni din administraţia publică, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Deputaţii PSD au decis să nu voteze învestirea unui nou Guvern PNL - surse

"PSD nu va vota un Guvern al concedierilor masive, al tăierilor de pensii şi de salarii, al scăderii nivelului de trai", au declarat sursele.

De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a scris, luni, pe Facebook, că PSD nu va vota niciun guvern al PNL.

"Lucrurile sunt simple: PSD este în opoziţie şi nu va vota niciun guvern al PNL! E treaba celor care au votat moţiunea să dovedească că au într-adevăr majoritate pentru a forma un nou Guvern. Dacă au! Abia aştept să văd cum oameni de stânga aleşi pe listele PSD şi acum plecaţi în alte părţi îl vor vota cu două mâini pe Orban! Pregătiţi-vă de artificii, PSD chiar ştie să facă opoziţie!", a transmis Marcel Ciolacu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
votare,
guvern,
refuz,
psd,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.