Deputat USR: PNL a ales hoţia alături de PSD

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 noiembrie 2021 48 afişări

În locul reformelor alături de USR, PNL a ales hoţia alături de PSD, afirmă viceliderul deputaţilor USR Bogdan Rodeanu. El spune că PNL „trădează votu primmit” la ultimele alegeri parlamentare.

Deputat USR: PNL a ales hoţia alături de PSD

„În locul reformelor alături de USR, PNL a ales hoţia alături de PSD. Se instalează la putere o coaliţie a hoţiei formată în jurul PNL şi PSD care va bloca orice reformă a statului. Direcţia de modernizare începută de USR va fi stopată. PNL şi PSD au decis să-şi păstreze privilegiile, pentru baroni clientela de partid, condus de lideri care au pierdut contactul cu România reală. PNL şi PSD vin la putere împotriva voinţei votanţilor care vor modernizarea României. În decembrie, PNL nu a fost votat pentru a guverna alături de PSD. Astăzi, PNL trădează votul primit”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

El afirmă că USR „va rezista şi împotriva alianţei toxice dintre PNL şi PSD”.

„România avea o şansă la dezvoltare, şansa de a atrage 29 de miliarde de euro din PNRR, de a elimina pensiile speciale şi a profesionaliza companiile statului, de a construi spitale şi autostrăzi. În schimb, PNL a ales jaful din bani publici, alături de PSD. Să ne imaginăm ce va însemna justiţia în mâinile PSD, partidul care a dat OUG 13 şi a eliberat infractorii din închisoare. Ce vor însemna companiile statului în mâinile PSD, partidul care l-a promovat pe Dănuţ Andruşcă la Economie. Lupta USR merge mai departe. Am rezistat împotriva PSD, rezistăm şi împotriva alianţei toxice dintre PNL şi PSD”, conchide Rodeanu.

PNL a decis, luni seara, să intre la guvernare cu PSD.

Pentru continuarea negocierilor cu PSD au votat 50 de lideri PNL, iar 21 s-au împotrivit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rodeanu,
guvernare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.