Depanero a anunţăt că a depăşit 1 milion de clienţi

Postat la 28 septembrie 2016 282 afişări

Depanero a anunţăt că a depăşit 1 milion de clienţi

Depanero a depăşit 1 milion de clienţi care au beneficiat de servicii de consultanţă şi reparaţii pentru produse defecte. Compania estimează că va trece de 1,1 milioane de clienţi până la finalul anului.

Depanero are în portofoliu 62 de branduri şi oferă lunar servicii de consultanţă şi reparaţii pentru o medie de 30.000 de clienţi .De la începutul anului, compania a adăugat 15 branduri noi în portofoliu.

„Avem în permanenţă discuţii cu nume importante din piaţă şi cu branduri care acum intră în România pentru a extinde baza de clienţi, însă numărul acestora nu reprezintă un target în sine. Important este să construim un portofoliu cât mai cuprinzător, astfel încât să le oferim clienţilor siguranţa că Depanero are expertiza să le ofere cele mai bune servicii”, declară Cristina Crangus, director comercial Depanero.

„Pentru 9 din 10 români din mediul urban, timpul de remediere a defecţunilor este principalul argument în alegerea service-ului. De aceea am investit continuu în eficientizarea acestui indicator, prin extinderea echipei şi specializarea tehnicienilor”, spune Adrian Antohi, director general Depanero.

Pentru a susţine activitatea în teren a tehnicienilor care oferă servicii la domiciliu destinate reparaţiilor echipamentelor electrocasnice mari, Depanero operează propria flotă auto de peste 50 de autovehicule, în sistem de leasing operaţional.

„Suntem singura companie de service cu prezenţă naţională şi angajaţi în fiecare judeţ, iar flota de maşini este folosită deechipele care asigură intervenţii la domiciliile clienţilor”, declară Irina Mincinopschi, director general adjunct Depanero.

Pe lângă cei 50 de tehnicieni de teren, Depanero mai arepeste 100 de tehnicieni care lucrează în sediul central din Bucureşti, precum şi o echipă de customer care formată din 50 de persoane, incluzând angajaţii din call center.În total, Depanero are aproximativ 300 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.