Denunţătorul lui Donald Trump, dispus să răspundă întrebărilor parlamentarilor republicani

Postat la 04 noiembrie 2019 56 afişări

Avocatul denunţătorului lui Donald Trump, Mark Zaid, a anunţat disponibilitatea clientului său de a răspunde întrebărilor transmise de membrii republicani din Camera Reprezentaţilor, în cadrul anchetei care ar putea duce la demiterea liderului american, relatează agenţia The Associated Press.

Denunţătorul lui Donald Trump, dispus să răspundă întrebărilor parlamentarilor republicani

Anunţul de făcut de avocatul denunţătorului vine ca răspuns la solicitările preşedintelui Trump de a-şi face publică identitatea, acuzându-l că ar fi depus mărturii false împotriva acestuia. Trump, fără să ofere dovezi, a sugerat că informatorul ar putea fi vinovat de înşelăciune. „Denunţătorul ar trebui să fie dezvăluit pentru că a dat informaţii false”; „A alcătuit o poveste” a declarat Trump reporterilor la Casa Albă.

Mărturiile transmise de denunţătorul a cărui identitate este necunoscută au declanşat lansarea unei anchete asupra activităţii liderului de la Casa Albă, care ar putea duce la demiterea acestuia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
denuntator,
raspuns,
donald trump,
intrebari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.