Deloitte inaugurează Centrul de Inteligenţă Cibernetică

Autor: Florin Casota Postat la 30 august 2017 147 afişări

Deloitte inaugurează Centrului de Inteligenţă Cibernetică, ce va oferi servicii în 18 ţări din cadrul Europei Centrale şi de Est, inclusiv în România. Centrul de Inteligenţă Cibernetică este localizat în Ungaria şi oferă sprijin clienţilor din toate industriile, în special industriei de servicii financiare, expusă mai mult riscurilor din prezent.

Deloitte inaugurează Centrul de Inteligenţă Cibernetică

“România a oferit mereu experţi deosebit de competenţi în securitate cibernetică, ce au dobândit recunoaştere internaţională, iar eu sunt extrem de încântat de faptul că biroul nostru este parte esenţială a acestei comunităţi”, spune Andrei Ionescu, Risk Advisory Partener Deloitte Romania, ce conduce practica de securitate cibernetică.

Reţeaua globală a Centrelor de Inteligenţă Cibernetică, care numără peste 50,000 de profesionişti la nivel internaţional, operează fără întrerupere, 365 de zile ale anului, pentru a oferi soluţii de securitate pe deplin adaptabile clienţilor, inclusiv servicii de monitorizare avansată a evenimentelor de securitate, analiza riscurilor şi ameninţărilor, managementul riscurilor şi ameninţărilor, precum şi planuri răspuns la incidente cibernetice pentru afacerile din regiune, pentru a putea îndeplini cererea de servicii de securitate cibernetică în creştere. Portofoliul de servicii include zece linii de servicii, de la prevenţia şi detectarea atacurilor cibernetice, la reacţii în caz de atacuri cibernetice şi managementul incidentului.

Serviciile Centrului de Inteligenţă Cibernetică sunt sprijinite de o structură organizaţională pe trei niveluri de expertiză pentru a garanta securitatea clienţilor noştri, într-un mediu alert non-stop. 

Urmărește Business Magazin

ALEPH STORY: Cine sunt cei mai mari proprietari de terenuri Agricole din România

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.