Declaraţia care face înconjurul lumii: "SUA s-ar putea implica într-un război cu o mare putere. Consecinţele sunt imense"

Postat la 04 iulie 2015 15823 afişări

Declaraţia care face înconjurul lumii: "SUA s-ar putea implica într-un război cu o mare putere. Consecinţele sunt imense"

Generalul Martin Dempsey, şeful Statului Major Interarme, a prezentat  noua Strategie Militară a Pentagonului, menţionând că armata SUA trebuie să se reorganizeze pentru a face faţă unui conflict care ar avea "consecinţe imense".

"Armata Statelor Unite trebuie să se organizeze pentru a fi pregătită de un război fără un termen limitat", avertizează generalul Martin Dempsey.

Armata Statelor Unite are un buget anual de aproximativ 600 de miliarde de dolari.

CARE SUNT PUTERILE MENŢIONATE DE MARTIN DEMPSEY ÎN MOMENTUL PREZENTĂRII NOII STRATEGII MILITARE A PENTAGONULUI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
declaratie,
implicare,
putere,
razboi,
sua
/actualitate/declaratia-care-face-inconjurul-lumii-sua-s-ar-putea-implica-intr-un-razboi-cu-o-mare-putere-consecintele-sunt-imense-14541726
14541726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.