DECIZIE ISTORICĂ. Numele unui important JUDEŢ din România se va schimba. Cum VA FI NUMIT: "Este o reparaţie morală"

Postat la 03 iunie 2017 27899 afişări

DECIZIE ISTORICĂ. Numele unui important JUDEŢ din România se va schimba. Cum VA FI NUMIT: "Este o reparaţie morală"

Un grup de iniţiativă, format din reprezentanţii unor asociaţii, ai autorităţilor judeţene şi locale, dar şi parlamentari din toate partidele, s-a reunit recent pentru a propune adăugarea la numele unui judeţ important al României o denumire în plus, ca reparaţie istorică. 

”Cu toţii sunt de acord cu demersul nostru. Ceea ce am început noi astăzi este un proiect care ne-am dori să aibă o finalitate(...)Eu cred că identitatea cultural-istorică a judeţului nostru se va întări foarte mult”, a afirmat senatorul Paul Stănescu.

Citeste aici: DECIZIE ISTORICĂ. Numele unui important JUDEŢ din România se va schimba. Cum VA FI NUMIT: "Este o reparaţie morală"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
judeţ
/actualitate/decizie-istorica-numele-unui-important-judet-din-romania-se-va-schimba-cum-va-fi-numit-este-o-reparatie-morala-16398538
16398538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.